Співвласник мережі ресторанів «Козирна карта» Андрій Задорожний екстрадований в Україну. Про це «Інтерфакс-Україна» повідомили в прес-службі Генеральної прокуратури.

У відомстві нагадали, що у липні минулого року він був затриманий у Хорватії, наступного дня до нього був застосований екстрадиційний арешт.

«27 серпня 2012 р. Генпрокуратура направила екстрадиційний запит хорватським колегам, і 2 липня 2013 р. запит був задоволений. А 1 вересня він був переданий українським правоохоронцям», - розповіли в прес -службі.

Як стало відомо агентству, Задорожний знаходиться в одному з СІЗО Закарпатської області, його планують у найближчі дні доставити до Львова, а потім - у Київ, оскільки слідство проводиться у столиці.

Нагадаємо, українська сторона передала Хорватії документи на екстрадицію Задорожного. У МВС розповіли, що Задорожний був оголошений у розшук 6 липня 2012 р. з ініціативи СБУ, а 29 липня його заарештували в Хорватії.

«Його підозрюють у шахрайстві (ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України). Українська сторона документи передала, але остаточне рішення про екстрадицію ще не прийнято», - повідомили в МВС.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

391