Учні 9-х класів загальноосвітніх українських шкіл приступили до вивчення спеціалізованого курсу «Основи податкових знань». Про це, як передає кореспондент ForUm'у, під час презентації курсу заявив міністр освіти і науки України Дмитро Табачник.

«Ми презентуємо у всіх школах України вивчення курсу за вибором «Основи податкових знань». Я думаю, що цей курс допоможе комусь у майбутньому визначитися з вибором професії», - сказав Табачник.

За його словами, для нового спецкурсу розробили підручник для 9-го класу, який складається з чотирьох розділів.

Він також підкреслив, що планується видання електронної версії підручника. «Вона буде більш насиченою, для поглибленого вивчення предмета і для шкільних олімпіад», - сказав міністр.

У свою чергу міністр доходів і зборів України Олександр Клименко повідомив, що на сьогоднішній день у розробці знаходиться підручник для 10-х і 11-х класів.

«Основи податкових знань допоможуть зробити шлях у доросле життя більш усвідомленим і зрозумілим. Сьогодні ми робимо велику інвестицію в майбутнє України», - сказав він.

Міністри також повідомили, що наприкінці навчального року буде проведено підсумкову зустріч з презентацією результатів нового курсу.

Дарина Шварцман,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

889