У 2013 році на підготовку до опалювального сезону буде витрачено 3,5 млрд грн. Про це , як передає кореспондент ForUm’y , повідомила сьогодні начальник управління комунальної теплоенергетики Міністерства регіонального розвитку , будівництва та житлово-комунального господарства Олена Малежик.

«Цього року за рахунок місцевих бюджетів та коштів підприємств в цілому на підготовку до опалювального сезону передбачено фінансування у розмірі 3,5 млрд грн», - зазначила вона.

За словами Малежик, у цю суму входять витрати на житловий фонд - 960 млн грн , об'єкти теплопостачання - більше 1 млрд грн , водно-каналізаційне господарство - 445 млн грн і дорожньо-мостове господарство - 960 млн грн. Всього, як повідомила чиновник, на даний момент вже профінансовано 3,2 млрд грн.

Як повідомляв ForUm, міністр регіонального розвитку , будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник заявив, що опалювальний сезон розпочнеться без ексцесів.

Раніше міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький заявляв, що опалювальний сезон буде розпочато своєчасно, газу у сховищах вистачає.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

376