Листоноша не дав двом чоловікам вчинити пограбування прямо у поштовому відділенні Миколаєва. Про це повідомляє УМВС у Миколаївській області.

Згідно з повідомленням , чергову частину Миколаївського міськуправління міліції поінформували , що на пульт оперативного реагування державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання «тривожної кнопки» в одному із поштових відділень у Ленінському районі м.Миколаєва.

Наряду ДСО співробітники пошти розповіли , що у відділення увійшли двоє чоловіків , одягнені у плащі з капюшонами на голові , і намагалися відібрати сумку з грошима у співробітника пошти. «Листоноша не розгубився , почав чинити опір і зірвав каптур з голови одного з нападників , що і злякало зловмисників. Вибігши з приміщення пошти , вони зникли у невідомому напрямку», - наголошується в повідомленні.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, керівництво міліції.

Інформація внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.15 в.186 КК України «Замах на грабіж». Правоохоронцями вживаються заходи щодо затримання осіб, причетних до скоєння злочину.

Прикмети підозрюваних: зріст - 170-175 см , на вигляд 25-30 років, щільної статури. Були одягнені у плащі темного кольору з капюшонами.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

291