Донецькою прокуратурою з нагляду за додержанням законів у військовій сфері Південного регіону України розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.367 Кримінального кодексу України за фактом службової недбалості посадових осіб Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Донецькій області. Як повідомляє прес-служба Прокуратури південного регіону України з нагляду за дотриманням законів у військовій сфері, справу порушено за фактом дій рятувальників при гасінні пожежі у Макіївці.

«14 вересня 2013 року у мікрорайоні «Зелений» м.Макіївки Донецької області під час ліквідації пожежі, що сталася у багатоповерховому житловому будинку, внаслідок неналежного виконання посадовими особами підрозділу Державної служби з надзвичайних ситуацій своїх обов'язків три людини загинули і одна отримала тяжкі травми», - наголошується в повідомленні.

Як повідомляв ForUm , 14 вересня у багатоповерховому будинку у мікрорайоні Зелений в Макіївці сталася пожежа , в якій загинули 3 людини. Пожежею було знищено 2 квартири. Прокуратура Донецької області почала розслідування за фактом пожежі, що сталася у житловому будинку в Макіївці.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

165