У Партії регіонів мають намір створити тимчасову слідчу комісію з розслідування факту побиття в Івано-Франківську депутата від ВО «Свобода» Ольги Сікори охороною прем'єр-міністра України Миколи Азарова. Про це в ефірі «5 каналу» заявив нардеп від фракції ПР Євген Балицький.

«У будь-якій системі є люди, які потрапили туди випадково, які не на своєму місці. Такого хамства не повинно бути взагалі в принципі... Я за те, щоб створили комісію, розслідували і покарали цих людей, які поступили з Ольгою таким чином, і я готовий за це проголосувати» , - сказав Балицький.

Нагадаємо, 17 вересня депутат від фракції «Батьківщина» Віталій Ярема на брифінгу у ВР заявив, що представники фракції вимагають від Генеральної прокуратури України терміново відреагувати на побиття Сікори охороною прем'єр-міністра під час його візиту до Івано-Франківська 10 вересня.

На цьому брифінгу Сікора продемонструвала синці на руках, вище ліктя, які, за словами депутата, завдав їй охоронець під час спроби потрапити на зустріч прем'єра з працівниками заводу «Карпатнафтохім».

10 вересня в рамках робочої поїздки Азарова відбулися урочистості з нагоди відновлення роботи заводу ТОВ «Карпатнафтохім» у м. Калуші.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

644