Рішення ЦВК відмовити КПУ в реєстрації ініціативної групи щодо референдуму визначено тим, що представники влади дали прямі вказівки не допустити прийняття рішення про дозвіл збору підписів. Про це заявив лідер КПУ Петро Симоненко.

При цьому, підкреслив політик, зійшлися інтереси «помаранчевої» опозиції, яка представлена ​​у складі ЦВК, і також зійшлися інтереси представників влади.

«Ми сьогодні є свідками того, що узурпація влади відбулася: в Україні під контролем знаходяться всі правоохоронні органи, під контролем суди, народ позбавлений права захистити свої інтереси в суді», - підкреслив він, повідомляє «ГолосUA».

Симоненко також заявив, що сьогодні «ЦВК вчинила підло щодо тих громадян України, які хочуть визначити своєю участю і активною позицією майбутнє країни».
 

«Тому, вже в цілому продажна структура - ЦВК, яка була неодноразово замішана у фальсифікації виборів в Україні, сьогодні намагається не тільки фальсифікувати, а й не допустити, щоб громадяни України, як патріоти своєї країни, були учасниками формування політики», - сказав він.

Підсумовуючи, лідер КПУ підкреслив, що сьогоднішнім рішенням ЦВК стала співучасницею злочину, який чиниться представниками великого капіталу, втягуючи Україну в асоціацію з ЄС.

Нагадаємо, ЦВК проголосувала за відмову в реєстрації ініціативної групи референдуму щодо вступу України до Митного Союзу.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

325