Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг , підписала Договір про співпрацю з Торгово-промисловою палатою України. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, під час урочистої церемонії підписання повідомив голова Нацкомісії Борис Візиров.

«З підписання цього договору починається ефективне співробітництво, спрямоване на оптимальне використання державно-приватного партнерства, поліпшення послуг, сприяння залученню інвестицій, підвищення ефективності законодавчої діяльності», - сказав Візиров.

За його словами, на сьогоднішній день в Україні спостерігається пожвавлення активності ринку фінансових послуг. «Наше завдання - це розвинутий ринок фінансових послуг, а співпраця між його регуляторами повинна сприяти вирішенню актуальних питань. Перш за все, я кажу про розвиток законодавчої бази. Крім того, необхідно підвищувати фінансову грамотність населення і забезпечувати захист прав українців, як споживачів фінансових послуг. У зв'язку з цим Нацкомісія зацікавлена ​​в залученні фахівців до розробки нормативно - законодавчої бази. Ми націлені на взаємовигідне співробітництво, в тому числі і на підвищення кваліфікації працівників фінансового ринку», - зазначив він.

На думку Візирова, співпраця Нацкомісії, Торгово-промислової палати, українського та іноземного бізнесу «сприятиме всебічному розвитку ринків фінансових послуг».

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

250