Голосіївський районний суд Києва обрав особисте зобов'язання в порядку запобіжного заходу для колишнього начальника Департаменту ДАІ МВС України Сергія Коломійця, який підозрюється у скоєнні посадових злочинів і нанесенні державному бюджету близько 2 млн грн збитку.

Як повідомляє «УНІАН» з посиланням на прес-службу прокуратури Києва, відповідне рішення днями суд прийняв за поданням слідчого прокуратури.

«Згідно з рішенням суду, колишній начальник ДДАІ МВС України буде зобов'язаний з'являтися до прокуратури для проведення слідчих дій. Голосіївським райсудом Києва екс-керівнику Державтоінспекції України, викритому у зловживаннях і службовій підробці, обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання», - зазначили у відомстві.

Коломійцю було вручено повідомлення про підозру у скоєнні посадових злочинів, зокрема у скоєнні службового підроблення та зловживань службовим становищем (відповідно ч.2 ст.366 та ч.3 ст.364 Кримінального кодексу України).

У прес-службі зазначили, що досудове розслідування, яке проводить слідчий відділ прокуратури Києва, триває.

Як повідомляв ForUm, 12 вересня колишньому начальнику Департаменту Державтоінспекції МВС України вручено повідомлення про підозру у скоєнні посадових злочинів, що завдало шкоди державному бюджету на суму близько 2 мільйонів гривень.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

350