В Ужгороді п'яна пасажирка джипу порізала ножем колесо на патрульній машині ДАІ.

Як повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю Управління МВС України в Закарпатській області, ввечері 15 вересня наряд ДАІ на вулиці Гранітній помітив на дорозі кавовий джип «Гранд Черокі» зі словацькими номерами, який вирішено було зупинити.

На вимогу зупинитися водій джипу не відреагував, тому правоохоронці стали його переслідувати на службовій «Шкоді Октавії», включивши сирену і проблискові маячки.

Коли автомобіль був зупинений, виявилося, що водій не мав жодних документів на машину і відмовлявся спілкуватися з правоохоронцями.

«Із салону іномарки вийшла жінка-пасажирка, яка, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, стала нецензурно ображати співробітників ДАІ, хапала їх за форму, намагалася завдати їм тілесні ушкодження. Потім вона пішла додому, взяла великий кухонний ніж і пошкодила їм переднє праве колесо на службовій «Шкоді», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що хуліганка намагалася порізати й інші колеса, але після того, як їй не вдалося цього зробити, викинула ніж у сусідній город.

Як з'ясувалося, це була 42-річна знайома водія, мешканка Ужгорода, яку він у той вечір підвозив додому. У джипі знаходився також і її п'яний чоловік.

«Вони відпочивали в барі, потім нетверезий водій сів за кермо і вирішив розвезти всіх по домівках», - повідомили в міліції, зазначивши, що чоловік не є власником джипу - власник лежав у салоні авто.

На місце події прибула слідчо-оперативна група, керівництво Ужгородського міськвідділу міліції та міської ДАІ. 34-річний водій джипу виявився п'яним, на нього складено відповідний адміністративний протокол, машину помістили на штрафмайданчик. Жінка понесе кримінальну відповідальність за ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і відкрито кримінальне провадження.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

366