У Сімферополі поранений таксист затримав одного з нападників і утримував його до приїзду міліціонерів.

Як повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю Головного управління МВС України в АР Крим, чоловік повідомив у міліцію про те, що в нього стріляли невідомі, 10 вересня о 23:20.
Виїхавши на місце події, слідчо-оперативна група виявила в машині пораненого водія таксі і зловмисника, який, за словами потерпілого, завдав йому поранення.

Співробітникам сектору карного розшуку Сімферопольського райвідділу вдалося в короткі терміни затримати другого учасника нападу, який зник з місця злочину.

«Озброєні пістолетом, переробленим для стрільби малокаліберними патронами, і ножем, 23-річний і 37-річний чоловіки взяли на Куйбишевському ринку Сімферополя таксі до дачного масиву приміського села Трудове. За межами міста один з пасажирів, який сидів на задньому сидінні, вистрілив водію в потилицю. Таксист, різко загальмувавши, схопив кривдника, який не встиг вискочити з машини. Другий зловмисник втік», - повідомили в міліції.

44-річний таксист зумів знешкодити і пов'язати нападника, викликати співробітників міліції і дочекатися їхнього приїзду, після чого втратив свідомість.

Наразі потерпілий з отриманими травмами і великою крововтратою перебуває в лікарні, а підозрювані - жителі Бахчисарая та Сімферопольського району, - у слідчому ізоляторі.

Затриманим інкримінуються діяння, передбачені ч. 2 ст. 15 п. п. 6 і 12 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство з корисливих мотивів, скоєний за попередньою змовою групою осіб), ч. 2 ст. 187 ( розбій, скоєний за попередньою змовою групою осіб), ст. 263 (незаконне зберігання вогнепальної зброї) Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

251