Уряд має намір поліпшити технічне забезпечення і рівень соціального захисту рятувальників. Про це, як передає кореспондент ForUm’y, виступаючи на урочистостях з нагоди Дня рятувальника, заявив прем'єр-міністр Микола Азаров.

«Зі свого боку хочу вас запевнити , що уряд працюватиме над тим , щоб технічне забезпечення рятувальників і рівень соціального захисту постійно поліпшувалися», - акцентував прем'єр.

Азаров підкреслив, що професія рятувальника дуже важлива для суспільства, а головним критерієм рятувальних служб залишається вміння запобігати виникненню надзвичайних ситуацій.

Крім того, на честь святкування Дня рятувальника прем'єр і глава ДержНС Михайло Болотських нагородили 10 лауреатів Всеукраїнської акції «Герой-рятувальник року».

«Добре, що на професійне свято рятувальників проводиться така акція і вся країна може дізнатися про своїх героїв - звичайних людей, які живуть поруч з нами. Це ті, хто в разі біди, не роздумуючи, приходять на допомогу своїм сусідам, друзям і незнайомим людям», - підкреслив Азаров.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

197