У Кременчуцький райвідділ міліції Полтавщини 15 вересня надійшло повідомлення про те , що близько 20 години 30 хвилин на автодорозі Хорол - Семенівка - Кременчук водій легкового автомобіля скоїв наїзд на велосипедиста , після чого залишив місце ДТП. Про це повідомляє управління ДержНС Полтавської області.

Прибувши на місце події , правоохоронці встановили , що велосипедом управляв 16-річний житель Кременчука, який , на жаль, від отриманих травм загинув.


 
Невдовзі міліціонери затримали і водія легковика , який обґрунтовано підозрюється у скоєнні цього ДТП. Ним виявився 27-річний житель Семенівщини , який на той момент керував легковим автомобілем «Джилі».

Розпочате кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального Кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху , що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. Ведеться слідство, у ході якого слідчим будуть встановлені всі обставини і причини трагедії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

274