Завтра, 18 вересня, відбудеться робочий візит секретаря Ради національної безпеки і оборони України Андрія Клюєва до Брюсселя.

Як повідомили ForUm'у у прес-службі РНБОУ, основною метою візиту стане обговорення з представниками Європейського парламенту підготовки до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом у листопаді цього року.

Заплановані зустрічі Клюєва з президентом Європарламенту Мартіном Шульцем , членами делегації Європарламенту у зв'язках з Україною на чолі з Павлом Ковалем , депутатами Європарламенту від політичної групи «Прогресивний альянс соціалістів і демократів», а також головою цієї політичної групи Ханнесом Свободою.

У РНБОУ нагадали , що Клюєву указом Президента доручено здійснювати координацію діяльності центральних органів виконавчої влади у сфері європейської інтеграції України та взаємодію з інститутами ЄС.

Нагадаємо , в листопаді у Вільнюсі відбудеться саміт «Східного партнерства», на якому очікується підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Президент України Віктор Янукович 13 вересня заявив, що Україна досягла критеріїв, необхідних для підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

279