Влада Севастополя не допустить підтоплень у місті. Таку заяву зробив голова Севастопольської міської державної адміністрації Володимир Яцуба під час апаратної наради, повідомляє прес-служба Севастопольської МДА.

«Всі комунальні служби, в першу чергу - комунальне підприємство «Дорожньо-експлуатаційні управління», повинні почати підготовку міста до можливих рясних опадів. Ми повинні зробити все, щоб ні один із районів місто не затопило», - заявив Яцуба.

За його словами, та надзвичайна ситуація, що склалася в Одеській області, в першу чергу пов'язана з халатністю комунальників. Зокрема, однією із причин підтоплень стали забиті опалим листям зливостоки.

«Я спілкувався з силовиками, з керівництвом Державної служби з надзвичайних ситуацій у Севастополі. Вони в курсі ситуації. Зараз потрібно об'єднати зусилля , привести в порядок так звані «ливньовки», щоб не допустити того колапсу, який стався в Одесі . Всі роботи повинні бути завершені до п'ятниці!» - заявив він.

Як повідомляв ForUm , протягом 12-14 вересня внаслідок сильних опадів були підтоплені 399 житлових будинків у 13 населених пунктах Одеської області, евакуйовано майже 600 осіб.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

174