13-річного школяра, якого розшукували житомирські міліціонери, знайшли на вокзалі у Харкові, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю Управління МВС України на Південній залізниці.

«Співробітники лінійного відділу на ст. Харків- Пасажирський в головному залі вокзалу виявили неповнолітнього, який перебував без супроводу дорослих. З'ясувалося, що підліток більше трьох тижнів тому самовільно покинув будинок і тепер його розшукують рідні», - йдеться у повідомленні.

Хлопчик розповів міліціонерам, що у серпні поточного року він пішов з дому і вже більше трьох тижнів подорожує по різних містах України. Свої дії неповнолітній пояснив тим, що у школі у нього виникли неприязні стосунки з однолітками.

Спочатку хлопець доїхав із рідного села автобусом до Житомира, а потім до Києва. Звідти дістатися до Харкова йому допоміг далекобійник. Гуляючи містом, неповнолітній дійшов до Південного вокзалу.

У міліції зазначили, що люди всіляко допомагали хлопцю і не поспішали повідомити у правоохоронні органи про те, що він подорожує без супроводу дорослих.

Хлопчик переданий ініціатору розшуку для подальшого з'ясування всіх обставин.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

216