Фракція Партії регіонів виступає проти розгляду на цьому пленарному тижні законопроекту про реформування НАК «Нафтогаз України». Про це , як передає кореспондент ForUm'у, на брифінгу повідомив лідер фракції ПР Олександр Єфремов.

За його словами , даний законопроект розглядався сьогодні вранці на засіданні фракції ПР. «Ми дійшли думки , що не готові розглядати це питання , враховуючи те, як багато навколо цієї ситуації розмов. Тут треба чітко розібратися: якщо законопроект дійсно стосується Енергетичної хартії з видобутку, транспортування та продажу газу, то це одне. А якщо передбачає приватизаційні питання - інше. Нам потрібна відповідь, що чи не спекулює хтось на цій темі», - пояснив він.

Глава фракції ПР підкреслив , що цей законопроект не має перспективи бути внесеним до порядку денного на поточному пленарному тижні .

Як раніше повідомляв ForUm , голова Верховної Ради Володимир Рибак сумнівається , що законопроект про реформування НАК «Нафтогаз України» буде розглянуто на цьому тижні.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів пропонує Верховній Раді дозволити приватизацію державних підприємств , дочірніх підприємств Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» , що здійснюють діяльність з транспортування газу магістральними трубопроводами та зберігання його у підземних сховищах , а також підприємств , установ , організацій , утворених внаслідок їхньої реорганізації.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

249