Голова Верховної Ради Володимир Рибак сумнівається, що законопроект про реформування НАК « Нафтогаз України» буде розглянуто на цьому тижні. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив під час засідання погоджувальної ради , коментуючи заяву лідера ВО «Свобода» Олега Тягнибока про те, що його фракція заблокує роботу парламенту у разі винесення в зал цього законопроекту.

«Цей закон на комітеті ще не розглядався, а без (рішення. - Ред.) Комітету він (у сесійній залі. - Ред.) розглядатися не буде», - заявив він.

Варто зазначити, що законопроект №2937 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів з метою реформування НАК «Нафтогаз України» попередньо стоїть на порядку денному для розгляду в першому читанні у четвер, 19 вересня.

Як раніше повідомляв ForUm, Кабінет Міністрів пропонує Верховній Раді дозволити приватизацію державних підприємств, дочірніх підприємств Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України», що здійснюють діяльність з транспортування газу магістральними трубопроводами та зберігання його у підземних сховищах, а також підприємств, установ, організацій, утворених внаслідок їх реорганізації.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

246