Голова Верховної Ради України Володимир Рибак повернув Кабінету Міністрів проект державного бюджету на 2014 рік. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив у ході Погоджувальної ради голів фракцій і парламентських комітетів.

За словами Рибака, уряд звернувся до нього з листом, щоб доопрацювати проект держбюджету.

«Вони звернулися з листом, тому що виникло багато питань додаткових. З одного боку, у нас є ціла низка законів, які ми повинні прийняти, щоб сформувати дохідну частину бюджету. Також є багато листів від народних депутатів, які вимагають збільшити витратну частину бюджету у зв'язку з їхніми зобов'язаннями перед виборцями», - сказав голова ВР

Він підкреслив, що на цьому тижні Кабмін допрацює проект держбюджету на 2014 рік, а в п'ятницю, під час Години запитань до уряду, доповість щодо виконання бюджету 2013 року і щодо принципів формування бюджету на 2014 рік.

Нагадаємо, 11 вересня Кабінет Міністрів прийняв за основу проект державного бюджету на 2014 рік.

Перший заступник глави Адміністрації Президента України Ірина Акімова повідомила, що в проекті держбюджету на 2014 рік Кабмін заклав інфляцію 8%, дефіцит бюджету 2,7% від ВВП, а рівень держборгу закладений на рівні 32,5% від ВВП.

14 вересня Кабмін вніс до парламенту проект держбюджету-2014.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

292