Пожежа, що виникла на атомному підводному човні «Томськ» у понеділок вранці, локалізована, очікується друга пінна атака, повідомив у понеділок високопоставлений представник штабу Тихоокеанського флоту.

«Пожежа на АПЧ «Томськ», який знаходиться в ремонті, що почалася о 05.00 за московським часом, локалізована. Пожежні шукають місце в міжкорпусному просторі човна для проведення другої пінної атаки», - повідомили РІА «Новости».

Пожежа виникла в понеділок вранці при проведенні зварювальних робіт. У відсіку виникло сильне задимлення. На місце прибули 13 пожежних розрахунків Тихоокеанського флоту і МНС. Зараз йде проливання міжкорпусного простору. Раніше повідомлялося, що пожежа на атомному підводному човні почалася через займання цистерни головного баласту субмарини.

Віце-прем'єр РФ Дмитро Рогозін закликав не нагнітати ситуацію у зв'язку із загорянням на атомному підводному човні в Приморському краї, так він прокоментував слова депутата Держдуми Роберта Шлегеля, який повідомив про пожежу нібито на атомному реакторі.

«Роберте, ніякий атомний реактор не горів. Не нагнітайте. Скоро ОСК дасть всю необхідну інформацію про загорання та його ліквідацію», - написав він у своєму мікроблозі в Twitter.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

693