У Дніпропетровську затримали 49-річного місцевого жителя, який вчора повідомив у міліцію про те, що на кінцевій зупинці трамваю №12 поклав тротил у причіпний вагон.

Як повідомляє Відділ по зв'язках з громадськістю ГУМВС України в Дніпропетровській області, для пошуків вибухівки було залучено працівників Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру ГУМВС України в Дніпропетровській області.

Вони встановили, що вказаний трамвай о 14:30 заїхав у трамвайне депо. Співробітники вибухотехнічної служби оглянули вагони зовні і всередині: на щастя, ніяких вибухонебезпечних предметів і речовин виявлено не було.

Чоловіка, який повідомив про замінування, затримали і доставили в Бабушкінський райвідділ міліції. Згідно з медичною довідкою, громадянин перебуває на обліку лікаря-психіатра з діагнозом олігофренія.

Слідчий відділ райвідділу за даним фактом вніс відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

260