Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з сьомого по чотирнадцяте вересня:

«Коли живеш у старому будинку і робиш ремонт, то й те незручно, й інше. Чекаєш, поки закінчиться. А потім даєш оцінку і бачиш, що зробив добре. Так і у нас: багато людей критикують, хто не розуміє того, що робиться в країні», - Президент Віктор Янукович про модернізацію України.

«Вартість енергоносіїв «з'їдає» гроші, які можна було б витратити на модернізацію та розвиток», - прем'єр-міністр Микола Азаров про те, що Росія не виконала своїх обіцянок щодо перегляду ціни на газ і нафту.

«Коли немає фальсифікації, ніколи не буде таких ситуацій, тому що, знаєте, є такий вислів в Україні: якщо часник не їв, то й запаху не буде», - регіонал Володимир Олійник про рішення ВАСУ позбавити Ігоря Маркова мандата народного депутата.

«Любимо ми Україну не за вугілля, нафту і залізну руду. У нас є унікальні духовні та культурні цінності, які ми зобов'язані зберігати і примножувати», - прем'єр-міністр Микола Азаров про необхідність збереження культурної спадщини України.

«Після важкої артилерії Кремль почав займатися дрібним шантажем», - нардеп Віктор Балога про відмову Росії використовувати для тренувань своєї авіації український комплекс «НИТКА».

«Ми не зацікавлені будувати стіни, ми не зацікавлені шукати ворогів. Ми хочемо мати друзів», - Президент України Віктор Янукович про співпрацю України з іншими країнами й об'єднаннями.

«У нашому лексиконі у відносинах з Росією слово «війна» викреслено, його немає», - регіонал Михайло Чечетов про бажання екстремістських політсил вивести Україну і РФ на «стежку війни».

«Робоча поїздка прем'єр-міністра полягає не в тому, щоб натиснути кнопку і запустити нове виробництво, а, насамперед, у тому, щоб подивитися, яким чином центральна влада може надати допомогу і підтримку регіону», - прем'єр-міністр Микола Азаров про цілі своїх поїздок в регіони.

«Безробіття в Україні має жіноче обличчя», - міністр соціальної політики Наталія Королевська про те, що сьогодні 55% всіх безробітних в Україні - жінки.

«Закликаю всі телеканали показувати менше горілки, а більше спорту», - міністр молоді та спорту Равіль Сафіуллін попросив українські телеканали показувати більше спортивних передач.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

697