Прокуратура викрила двох міліціонерів, які збували амфетамін наркозалежним в обмін на інформацію про наркодилерів. Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

Згідно з повідомленням , двох працівників київської обласної міліції викрили на зловживанні службовим становищем і незаконному збуті психотропних речовин у ході спільної операції , проведеної слідчим управлінням прокуратури Києва та Служби безпеки України .

27-річний дільничний інспектор Бородянського райуправління міліції Київської області , діючи у злочинній змові зі своїм керівником, безоплатно збував психотропні речовини наркозалежним в обмін на інформацію про розповсюджувачів наркотиків.

Правоохоронці були затримані під час передачі наркотиків громадянину недалеко від будівлі райвідділу міліції у м.Бородянка.

За даним фактом столична прокуратура почала кримінальне провадження за ч.1 ст.307 КК України (незаконний збут наркотичних засобів і психотропних речовин), ч.3 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

Зараз міліціонерам повідомлено про підозру у вчиненні вказаних кримінальних правопорушень та обрано запобіжний захід, досудове розслідування триває.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

209