Фастівський міський районний суд засудив до довічного ув'язнення серійного вбивцю і ґвалтівника , який протягом 5 років скоював злочини на території Фастівського району Київської області. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

На рахунку вбивці 9 жертв . Серед них дорослі жінки і неповнолітні дівчата .

Прокуратура довела , що протягом 2006-2011 років раніше судимий уродженець м.Боярка Київської області скоїв серію вбивств і зґвалтувань. 46-річний чоловік був неодружений , не працював і сильно пив.

Він проживав у місті Фастові разом зі своєю співмешканкою. Свої звірячі злочини він скоював у Фастівському районі.

«Своїх жертв вбивця душив або вбивав ножем. Жінок маніяк переважно чатував у безлюдних місцях. Переконавшись , що поблизу нікого немає , він нападав на них , затягував у лісосмугу і ґвалтував . Щоб жертви не зверталися в міліцію , вбивав їх. Тіла жертв вбивця залишав на місці злочину , присипавши листям і гілками. Не помилував маніяк і власної падчерки», - наголошується в повідомленні.

Дії засудженого кваліфіковані відповідними статтями Кримінального кодексу України: умисне вбивство з особливою жорстокістю, поєднане із зґвалтуванням , та розбійний напад .

У судовому засіданні вина чоловіка в інкримінованих йому злочинах повністю доведена. При проведенні процесуальних та слідчих дій він поводився стримано. Самостійно розповідав і показував на місцевості, як вбивав і ґвалтував. Засуджений повністю визнав свою вину, але так і не розкаявся у скоєному, зазначають у прокуратурі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

191