Шевченківський районний суд Києва на 20 жовтня переніс розгляд кримінального провадження стосовно Андрія Ярошенка за звинуваченням у побитті разом з трьома іншими особами журналістів Ольги Сніцарчук та Владислава Соделя 18 травня під час акції опозиції в Києві.

Відповідне рішення ухвалила сьогодні суддя Шевченківського районного суду Людмила Козятник, задовольнивши , таким чином , прохання Ярошенка зробити перерву у судовому засіданні для того , щоб він зміг знайти собі нового адвоката , оскільки відмовився від послуг попереднього , передає «УНІАН».

Наступне судове засідання розпочнеться о 10:00.

Нагадаємо , Вадим Тітушко , Сергій Приходько і Михайло Пшук , які обвинувачені у побитті журналістів 18 травня в центрі Києва , засуджені умовно.

30 серпня троє підсудних у справі про побиття журналістів 18 травня у Києві - Вадим Тітушко , Сергій Приходько і Михайло Пшук - підписали з потерпілими Ольгою Сніцарчук і Владиславом Соделем мирову угоду.

18 травня під час мітингу опозиції невідомі у спортивних костюмах побили журналістку «5 каналу» Сніцарчук і фотографа газети «Комерсант-Україна» Соделя . Це відбувалося на очах міліціонерів , які не захищали журналістів , хоча ті зверталися за допомогою.

1 липня суд почав розгляд позову журналістів Сніцарчук і Соделя до підозрюваного Тітушка.

8 липня суд об'єднав в одне кримінальне провадження 2 окремих - проти Тітушка і Пшука, Приходька, Ярошенка.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

207