Вихід великого протичовнового корабля Чорноморського флоту Росії «Сметливый » був затриманий прикордонниками через помилки в документах , які допустили особи російської сторони , відповідальні за оформлення документів щодо членів екіпажу.

Про це повідомляє інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у м.Севастополі.

Прикордонники виявили в списку екіпажу значну кількість помилок - неправильне написання прізвищ , імен та по батькові (ПІБ ) членів команди , серій та номерів паспортів та посвідчень особи офіцерів. До усунення помилок корабель продовжував залишатися у Севастопольській бухті . Претензій до оформлення інших документів у представників українського наряду не було, повідомляє «УНІАН».

За даними управління , заявка на проведення митного оформлення на відхід «Сметливого» була подана у Севастопольську митницю Міндоходів 10 вересня поточного року. Відповідно до заявки , корабель і 302 члени екіпажу відбували о 10:00 12 вересня від причалу №14 бухти Севастопольська ( місце постійної дислокації ) в район Середземного моря.О 08:30 спільний наряд з представників митного поста «Інкерман» Севастопольської митниці Міндоходів та відділу прикордонного контролю «Севастополь» прибули на борт корабля. Представники прикордонної служби після виявлення значної кількості помилок відмовилися вносити неправдиву інформацію у програму «Гарт» про перетин держкордону України . Адміністрація корабля , зібравши у членів команди документи , що засвідчують особу , почала складання нового списку команди. По закінченні роботи та звірки даних оформлення відходу корабля було закінчене. Наряд зійшов з борту корабля о 12:20.

Як додали в інформаційно-комунікаційному відділі, в процесі оформлення претензії до роботи представників Севастопольської митниці не виступали .

Нагадаємо , вчора , 12 вересня, із Севастополя в Середземне море вийшов сторожовий корабель (СКР) Чорноморського флоту РФ «Сметливый». За інформацією начальника відділу інформаційного забезпечення Чорноморського флоту В'ячеслава Трухачова, після проходження чорноморських проток СКР ««Сметливый» спільно з великим десантним кораблем (ВДК ) «Николай Фильченков», який напередодні вийшов із Новоросійська, ввійдуть до складу угруповання кораблів Військово-Морського флоту Росії, яке виконує завдання в акваторії Середземного моря.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

460