Президент України Віктор Янукович дав низку доручень уряду і місцевій владі за результатами наради з адміністративно-господарським активом Волинської області.

Зокрема , як повідомили ForUm'у у прес-службі Глави держави , уряду та Державному агентству автомобільних доріг України доручено вжити в установленому порядку заходів щодо проведення ремонтних робіт доріг загального користування Луцьк -Ківерці -Маневичі , Ковель- Володимир-Волинський -Червоноград -Жовква.

Президент також доручив опрацювати питання фінансування ремонтних робіт на дорозі Світязь - Залісся і дороги державного значення на ділянці Шацьк - Ковель.

Профільним міністерствам і державним службам доручено вжити заходів щодо запобігання наслідків паводків у регіоні.

 

Крім того , Янукович доручив прем'єр-міністру Миколі Азарову та голові облдержадміністрації Борису Климчуку вжити заходів з реставрації та ремонту в 2014 році пам'яток архітектури національного значення , зокрема, дерев'яної Дмитрівської церкви у районі Ковеля , стін Луцького замку , земляних валів замку в м.Володимир-Волинський.

Профільним міністерствам і голові Волинської ОДА доручено опрацювати питання та внести пропозиції щодо вдосконалення нормативно-правових механізмів з підтримки вітчизняного виробника товарів дитячого асортименту .

Нагадаємо, сьогодні Президент України Віктор Янукович здійснив робочу поїздку до Волинської області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

409