Відносини між Україною та Італією розвиваються динамічно і прогнозовано. Наша держава розраховує, що такий прогрес спостерігатиметься і в майбутньому.

Про це прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив під час зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Італійської Республіки Фабріціо Романо, яка відбулася сьогодні в Києві, повідомили в Департаменті інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

«Я сподіваюся, що ваша діяльність сприятиме зміцненню як українсько- італійських відносин, так і відносин з ЄС», - сказав Азаров, звертаючись до посла Італії.

Глава уряду зазначив, що Україна дуже цінує Італію як партнера. «Наш товарообіг сягає 6 млрд. доларів. Італія належить до провідних країн ЄС, з якими активно співпрацює Україна, ми багато імпортуємо з Італії», - зазначив глава українського уряду.

При цьому Азаров підкреслив необхідність збільшення обсягів експорту вітчизняних товарів і послуг на італійський ринок: «Зараз метою для нас є збільшення експорту наших товарів у вашу країну. Давайте будемо працювати в цьому напрямі», - сказав прем'єр-міністр України.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

219