У понеділок, 9 вересня, в Одеській області на ст.Буялик маневровий потяг травмував 8-річну дитину, повідомляє прес-служба УМВС України на Одеській залізниці .

Слідчо-оперативна група , яка виїхала на місце події , встановила , що травмований 8-річний учень 2-го класу однієї зі шкіл Іванівського району Одеської області.

Хлопчик каретою швидкої допомоги з діагнозом закрита черепно-мозкова травма , струс головного мозку , численні забої та гематоми тіла , травматичний шок II ступеня доставлений в Іванівську ЦРЛ.

Як з'ясувалося , учень після шкільних занять попросив у батьків дозволу поїхати на велосипеді в магазин. На переїзді через залізничні колії він пропустив пасажирський потяг сполученням «Одеса -Луганськ» і почав рухатися , не звернувши увагу на те , що у зворотному напрямку їхав маневровий потяг . Машиніст застосував екстрене гальмування , але уникнути наїзду на дитину не вдалося.

За фактом травмування дитини розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.291 «Порушення чинних на транспорті правил» КК України . Вирішується питання про притягнення батьків до адміністративної відповідальності за ст.184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей» КУпАП.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

248