Солістка Національної опери Катерина Абдулліна , яка назвала українські школи «бидлячими», не буде звільнена. Про це , як передає кореспондент ForUm'у , на брифінгу повідомив заступник міністра культури Віктор Балюрко.

«Я не схвалюю її вчинок , навіть засуджую , це неприпустимо , вона публічна персона і не повинна такі речі говорити . Ми будемо намагатися, щоб цього більше не було. Але я не думаю , що вона буде звільнена із театру з ініціативи адміністрації за це. Вона вже принесла свої вибачення», - сказав Балюрко.

На уточнююче запитання журналістів , чи зможе солістка опери претендувати на звання заслуженої артистки України , він відповів: «Я думаю , що це буде враховано при тому , якщо вона претендуватиме на якесь звання , і моральні якості ми теж при присвоєнні звань змушені враховувати», - пообіцяв він.

Як повідомлялося раніше, співачка Катерина Абдулліна в мережі Facebook назвала українські школи «бидлячими». При цьому в Національній опері України вважають неприпустимими висловлювання солістки і вже запропонували їй звільнитися.

Крім того, після скандалу Абдулліну біля Національної опери облили майонезом.

Генеральний директор Національної опери Петро Чуприна обурений коментарем солістки опери Катерини Абдулліної, яка назвала українські школи «бидлячими».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

274