Голова Національного олімпійського комітету України, кандидат у президенти Міжнародного олімпійського комітету Сергій Бубка розчарований тим, що його не обрали новим президентом МОК. Про це повідомляє прес-служба НОК.

«Незважаючи на те, що я трохи розчарований тим, що не був обраний на цей раз, моє прагнення пропагувати олімпійські цінності і важливість спорту залишається непохитним. Пишаюся своєю кампанією і тим, що мав честь представити свої ідеї членам МОК», - зазначив Бубка.

Бубка також привітав Томаса Баха з перемогою і висловив упевненість, що він візьме до відома кращі ідеї для того, щоб забезпечити олімпійський рух майбутнього.

«Це надзвичайно важливий час для Міжнародного олімпійського комітету, і я впевнений, що Бах продовжить ту велику роботу, яку почали президент Самаранч і президент Рогге», - сказав Бубка.

«Я зустрічався з Бахом на початку квітня, і ми домовилися, що після цих виборів ми всі будемо працювати разом на благо олімпійського руху. Ми маємо спільне бачення пріоритетів, а саме - олімпізм, який продовжує розвиватися і доводити важливість спорту у світі», - заявив Бубка.

Нагадаємо, 10 вересня німець Томас Бах був обраний новим президентом Міжнародного олімпійського комітету (МОК).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

439