Міністр закордонних справ України Леонід Кожара на поточному тижні відвідає Словенію, Румунію, Чехію і Словаччину. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, на брифінгу розповів директор Департаменту інформаційної політики МЗС Євген Перебийніс.

« 11-13 вересня поточного року чинний глава ОБСЄ, міністр закордонних справ відвідає Чехію, Словаччину та Румунію. Програма візиту передбачає зустріч глави зовнішньополітичного відомства з представниками офіційних та ділових кіл , у ході яких особлива увага буде приділена питанню підтримки цими країнами євроінтеграційного курсу України, зокрема, у ході підготовки до Вільнюського саміту Східного партнерства», - повідомив Перебийніс.

Він також розповів, що Кожара візьме участь у відкритті заключного засідання ХХІ економіко-екологічного форуму ОБСЄ у Чехії на тему «Сприяння стабільності та безпеці: зменшення негативного впливу на навколишнє середовище діяльності у сфері енергетики» , який стане одним із основних заходів , спрямованих на реалізацію пріоритетів українського головування в ОБСЄ у сфері навколишнього середовища.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

296