Президент України 2005-2010 років Віктор Ющенко не виключає, що надішлеПрезиденту України Віктору Януковичу телеграму з привітанням після саміту у Вільнюсі. Про це він заявив в ефірі «Радіо-Ера ФМ».

Ющенко, відповідаючи на запитання про те, що буде після саміту у Вільнюсі і чи він надішле телеграму-привітання, відповів: «Це хороша ідея. Я не думав над цим, але я це зроблю».

Він також заявив , що «переконує кожного європейського лідера в тому, що в найближчі десять років головним питанням для Європи буде українське питання».

Нагадаємо, саміт «Східного партнерства» відбудеться 28-29 листопада цього року у Вільнюсі. На цьому саміті Україна і Євросоюз можуть підписати Угоду про асоціацію за умови виконання офіційним Києвом трьох умов: реформування виборчого законодавства, вирішення проблеми вибіркового правосуддя і продовження реформ у рамках виконання Порядку денного асоціації.

30 серпня Президент України Віктор Янукович запевнив, що Україна виконає умови, необхідні для підписання Угоди про асоціацію.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

395