За перше півріччя 2013 року зафіксовано близько 30 випадків, коли припарковані автомобілі заважали аварійним бригадам оперативно ліквідувати пошкодження на водопровідно-каналізаційних мережах, повідомляє прес-служба ВАТ АК «Київводоканал».

« Працівники не могли вчасно розпочати ремонтно-відновлювальні роботи. У кожному шостому з цих випадків авто стояло на кришці колодязя і заважало своєчасно перекрити воду для усунення витоку на аварійній ділянці» , - йдеться в повідомленні.

За даними компанії , пошкодження на мережах виникають щодня і вимагають швидкої ліквідації . Таким чином у разі виникнення аварійної ситуації працівники водоканалу витрачають час на пошук власників авто для повідомлення про необхідність переставити транспортний засіб.

У зв'язку з цим «Київводоканал» звертається до водіїв з проханням обачно вибирати місце для паркування, уникаючи люків, а також залишати на лобовому склі автомобіля свої контактні дані.

«Це дозволить аварійним бригадам більш оперативно ліквідувати пошкодження і не допустити значних втрат води та підтоплень прилеглих зон», - зазначили у прес-службі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

223