Мадридський «Реал» до 22 вересня продовжить контракт з півзахисником Кріштіану Роналду. Як очікується , згідно з умовами нового договору , гравець збірної Португалії стане найбільш високооплачуваним футболістом у світі.

За відомості видання Sunday Times , зарплата португальця зросте з 10,5 до 15 мільйонів євро, про укладення контракту буде оголошено протягом двох тижнів.

Раніше найбільш високооплачуваним футболістом у світі був нападник Самюель Ето'о , який отримував у Махачкалінському «Анжі» 20 мільйонів євро. Проте в літнє трансферне вікно форвард перебрався у лондонський «Челсі» з багаторазовим зниженням платні.

Колишня угода гравця з клубом було розрахована до літа 2015 року. У «Реал» Роналду перейшов в 2009 році з англійського «Манчестер Юнайтед». У той же час , за даними AS , новий трудовий договір Крірі буде діяти до 2018 року.

Роналду забив 202 м'ячі у 202 матчах за «Реал » в усіх турнірах. У минулу п'ятницю він зробив хет-трик у ворота Північної Ірландії і довів кількість забитих за збірну м'ячів до 43-х.

У черговому турі чемпіонату Прімери 14 вересня «Реал» на виїзді зіграє проти «Вільяреалу».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

306