Голова Ради міністрів Автономної Республіки Крим Анатолій Могильов закликав кримчан своєчасно і в повному обсязі розраховуватися за комунальні послуги , в тому числі за енергоносії. Про це він заявив на засіданні Ради міністрів , повідомляє Управління інформаційної політики Ради міністрів АРК.

« Своєчасна оплата всіх послуг - запорука того , що в Криму енергоносії будуть подаватися стабільно . Якщо ми будемо допускати заборгованість за спожиту електроенергію і газ , це може призвести до збою в їх постачанні», - підкреслив Могильов.

Глава виконавчої влади автономії також повідомив , що в Криму підготовка до опалювального сезону в цілому ведеться відповідно до графіка, і доручив головам міст і районів тримати роботу на посиленому контролі.

« Всі повинні розуміти свою відповідальність за підготовку регіонів до зими. Від цього залежить успішне проведення опалювального сезону. До 1 жовтня ми повинні завершити підготовчі роботи , щоб всі будинки , установи та організації були готові до зими», - підсумував Могильов.

В даний час у Криму до осінньо-зимового періоду підготовлено 10,2 тис. житлових будинків (90,2 %), виконано ремонт покрівель майже на 1,4 тис. будинках (91,6 %), відремонтовано внутрішньобудинкові опалювальні системи в 1, тис. будинках (94,5%). До роботи у період опалювального сезону підготовлено також 819 котелень (90,5%) , більше 1,1 тис. км теплових мереж (85,4%) і 171 центральний тепловий пункт (84,7%). Готовність шкіл до зими складає 97,5% , дитячих садків - 97,6% , лікарень - 96,8%.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

263