У Маріуполі затриманий п'яний водій фури, який намагався наїхати на службовий автомобіль Державтоінспекції. Про це повідомляє прес-служба Маріупольського міського управління ГУМВС України в Донецькій області.

Згідно з повідомленням , 8 вересня на лінію «102» Маріупольського міськуправління міліції надійшло повідомлення від перехожої, яка розповіла , що в мікрорайоні «Східний» водій, перебуваючи в нетверезому стані , створює реальну загрозу для життю і здоров'ю громадян. Як розповіла очевидиця, чоловік настільки був п'яний , що зовсім не тримався на ногах , він насилу вийшов із салону вантажівки з допомогою інших людей .

Протягом 5 хвилин на вказану адресу прибули співробітники ДАІ і почали переслідувати автомобіль.

«Намагаючись уникнути відповідальності, він намагався сховатися від патрульного автомобіля , перешкоджав його руху , не даючи зробити обгін , кілька разів виїжджав на зустрічну смугу руху», - розповів інспектор відділу ДАІ Маріупольського міськуправління Олег Орлов.

Фура зупинилася тільки біля воріт будинку у селі Лебедине Новоазовського району. З водійської кабіни вибіг водій, увійшов у дім і вийшов звідти з металевою трубою в руках. «Викрикуючи погрози на адресу інспекторів , порушник спробував накинутися на одного з них , маючи намір вдарити важким предметом . Тоді прапорщик Орлов , керуючись Законом України «Про міліцію» , попередив його про використання вогнепальної зброї і зробив попереджувальний постріл у повітря», - наголошується в повідомленні. Тільки після цього зловмисник пішов на мирний діалог.

Як з'ясувалося пізніше , порушником виявився житель села Лебединк, 1983 року народження. Ні документів, що надають право сідати за кермо транспорту , ні документів на машину у водія не було. До того ж від сусідів надходило багато скарг на його аморальну поведінку .

Зараз відносно порушника складено адміністративні протоколи за кількома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

283