У місті Червонограді Львівської області працівники міліції надали допомогу місцевому жителю , який через сварку з сусідами намагався вчинити акт самоспалення. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС у Львівській області.

«Близько 17:00 у приміщенні Червоноградського міського відділу міліції зібрався особовий склад райвідділу для участі у заняттях зі службової підготовки . Несподівано неподалік від райвідділу міліції зупинилася людина, яка , взявши у руки банку з невідомою рідиною , вилила її на ноги , після чого підпалила», - йдеться у повідомленні.

Працівники міліції миттєво відреагували на цей факт - відразу погасили полум'я і викликали швидку допомогу. До порятунку людини приєдналися і звичайні перехожі , які разом з працівниками міліції гасили на ній вогонь.

У Червоноградській міській лікарні , куди доставили 53-річного чоловіка каретою швидкої допомоги , останньому діагностували термічний опік 2-3 ступеня обох нижніх кінцівок.

Як з'ясувалося , потерпілий облив свої ноги розчинником для фарб, після чого підпалив їх.

У своїх поясненнях місцевий житель повідомив , що вдався до акту самоспалення через побутові конфлікти з сусідами.

За даним фактом співробітники Червоноградського міського відділу міліції відкрили кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 120 Кримінального кодексу України (доведення особи до самогубства або до замаху на самогубство , що карається обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк). Зараз триває досудове слідство.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

336