Міліціонери охорони затримали 19-річного одесита за підозрою у нанесенні тілесних ушкоджень чоловікові, який не «пригостив» його сигаретою. Про це повідомляє управління зв'язків з громадськістю ГУМВС в Одеській області.

Згідно з повідомленням, на лінію «102 » зателефонував громадянин і повідомив , що в одному із дворів він став свідком сварки, у якій один із її учасників стріляв у іншого. Негайно на місце події , яке вказав невідомий , був направлений найближчий мобільний міліцейський наряд - група затримання ДСО.

Приїхавши через кілька хвилин на місце події, міліціонери охорони помітили громадян, які голосно сперечалися між собою. Один із цих чоловіків був поранений. Після того як правоохоронці надали першу медичну допомогу потерпілому, він розповів, що його покликав невідомий хлопець . На прохання хлопця пригостити його цигаркою чоловік відповів відмовою, що сильно того обурило.

Після нетривалої словесної перепалки обурений незнайомець дістав револьвер, як потім з'ясувалося марки Snipe-3, і вистрілив у руку опоненту.

Завдяки миттєвому реагуванню правоохоронців на подію 19- річному одеситу не вдалося уникнути відповідальності . Для з'ясування всіх обставин події молодий чоловік був доставлений до райвідділу міліції. Тепер він очікує винесення відповідного процесуального рішення щодо його протиправних дій.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

259