До Бориспільського міськвідділу з'явився з повинною хлопець, який зізнався у вбивстві жителя сусіднього села, повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю управління МВС України в Київській області.

«Близько 1:00 біля будинку культури в селі Дударків відпочивала молодь. Між хлопцями виникла сварка. 23-річний житель сусіднього села пішов до своєї машини, звідки дістав пістолет. Повернувся до 20-річного кривдника, направив на нього зброю і зажадав вибачень. Потім пролунав постріл», - повідомили в міліції.

Хлопець, який стріляв, відвіз потерпілого до лікарні. Після повідомлення про його смерть в реанімаційному відділенні поїхав до міськвідділу, де зізнався у вбивстві.

Правоохоронцям хлопець пояснив, що хотів лише налякати, а не вбивати. Зброю купив у невідомих в Києві. Зараз пістолет вилучено та направлено на експертизу.

За даним фактом слідчим відділом Бориспільського міськвідділу міліції ГУМВС України в Київській області відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Відносно хлопця обрано запобіжний захід - утримання під вартою. Досудове слідство триває.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

268