За фактом бійки біля Київської міської державної адміністрації прокуратура допитала близько 100 свідків, призначила комплекс судових експертиз, вилучила документи і записи з камер відеоспостереження. Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

Крім того, за даними наглядового відомства, отримані і вивчаються відеоматеріали, надані представниками ЗМІ.

З 2 вересня в прокуратуру звернулися кілька народних обранців. Відомості, викладені в їхній колективній заяві, внесено до ЄРДР за ч. 2 ст. 365 КК України.

«Під час розслідування зазначеного кримінального провадження та з метою всебічного дослідження обставин, викладених у зверненні депутатів, до прокуратури Києва для дачі свідчень був запрошений один із заявників - Арсеній Яценюк», - йдеться в повідомленні.

У провадженні слідчих прокуратури знаходиться також розслідування за заявою співробітника міліції на заподіяння йому тілесних ушкоджень народними депутатами під час подій біля мерії.

Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, 19 серпня біля будівлі Київської міської ради зібралися на мітинг кілька тисяч працівників бюджетної сфери та активістів опозиційних політичних партій. Активісти опозиційних партій пікетували будівлю Київради, в той же час представники профспілок та працівники бюджетних організацій проводили акцію на підтримку проведення сесії.

Через вікно до Київради потрапили народні депутати Арсеній Яценюк і Віталій Ярема.

Під час штурму будівлі Київради постраждав один з правоохоронців.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

842