В Україні повністю профінансовані військові пенсії за вересень. Про це заявив директор Департаменту пенсійного забезпечення та соціального захисту інвалідів Міністерства соціальної політики Микола Шамбір, повідомляє прес-служба Мінсоцполітики.

«За інформацією Пенсійного фонду України , фінансування вересневих пенсій військовослужбовців проведено у повному обсязі. На ці цілі було спрямовано 1 млрд 432,8 млн грн. Всього ж профінансовано 6,3 млрд грн, що становить 30,6% місячної потреби», - сказав він.

Таким чином , за словами Шамбіра, військові вже отримують пенсійні виплати в поштових відділеннях та відділеннях банків . Він нагадав , що, згідно з законодавством, виплата пенсій щомісяця проводиться у визначені щоденним календарним графіком дні виплат з 4 по 25 число.

«У вересні, так само як і в попередні місяці , фінансування та виплата пенсій відбуваються в повному обсязі та відповідно до встановленого щоденного графіку, без затримок. Це питання перебуває на особливому контролі міністра соціальної політики України Наталії Королевської», - зазначив він.

Як раніше повідомляв ForUm , в Україні повністю завершено виплату серпневих пенсій.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

249