Правоохоронні органи відкрили кримінальне провадження за фактом бійки з англійськими футбольними фанатами у Києві на Хрещатику , повідомили у прес-службі Міністерства внутрішніх справ України .

Нагадаємо , бійка сталася 8 вересня 2013 року о 21:00 . На літньому майданчику одного із кафе відпочивали близько 40 англійців , які приїхали на футбол. Повз кафе проходили шість хлопців.

Між компаніями виникла словесна перепалка , яка переросла у бійку. До українців приєдналося ще близько 15 осіб. Бійка тривала всього 2 хвилини , була викликана міліція і на момент прибуття нарядів активні учасники конфлікту втекли з місця події .

Троє громадян Великобританії 19 , 22 і 23 років із забоями голови і ушкодженнями рук були доставлені до лікарні. Після надання медичної допомоги молоді люди були відпущені за місцем проживання.

Іноземці пояснили , що прибули до Києва , щоб відвідати футбольний матч між збірними України та Англії. Від написання письмової заяви до міліції вони категорично відмовилися.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України . Розпочате кримінальне провадження.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

219