Головний тренер збірної України Михайло Фоменко на післяматчевій прес-конференції у Львові дав оцінку успіху команди у зустрічі зі збірною Сан-Марино (9:0).

«Спасибі вболівальникам, які підтримали збірну, підганяли її в атаках, - цитує Фоменка сайт ФФУ. - Тепер команда буде готуватися до серйозної гри у Києві. Сподіваюся, ми нікого не втратимо через травми. Збірна Англії, наскільки я знаю, дограє матч і виграє його (британці виграли 4:0 - Ред.). Будемо жити наступною грою.

У перерві запитав у гравців, чи є у кого проблеми. Ніхто мені нічого не сказав. Спасибі гравцям, що вони не недооцінили Сан-Марино. Це важка гра, необхідно бігати спочатку в один бік, потім в інший. Це серйозні фізичні навантаження. А ми не можемо через ліміт замін всіх випустити на поле і підготувати гравців до наступного матчу.

Що стосується зустрічі з Англією, навіть не сумніваємося у важкій грі. Команда являє собою еліту європейського футболу. Сьогодні у нас історична перемога? Я навіть не думаю про це. Просто спасибі гравцям і вболівальникам».

Нагадаємо, збірна України з футболу у відбірковому матчі чемпіонату світу забила у ворота збірної Сан-Марино дев'ять м'ячів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

641