Прем'єр-міністр України Микола Азаров привітав донеччан з нагоди 70-річчя визволення Донбасу від німецько-фашистських загарбників. Про це повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

Як зазначив Азаров, «вже сімдесят років донеччани живуть під мирним небом».

«Вже кілька поколінь українців знають про війну лише з розповідей очевидців, із книг, а не з власного досвіду. Дуже важливо, щоб історична пам'ять не переривалася. Завдяки героїчному подвигу сотень тисяч наших батьків і дідів ми можемо вільно жити, працювати, творити, і цей подвиг повинен залишатися у пам'яті прийдешніх поколінь, а глибока синівська шана - не згасати ніколи», - підкреслив прем'єр-міністр.

Він запевнив, що «уряд робить все можливе для увічнення пам'яті воїнів, які віддали своє життя за мир і спокій на рідній землі, для всебічної підтримки живих учасників тих подій - ветеранів».

Звертаючись до ветеранів, Азаров підкреслив: «Ваша стійкість духу і невичерпна життєва енергія щоразу дають сили кожному громадянину України для подальшого розвитку незалежної України».

Глава уряду побажав усім жителям Донбасу здоров'я, довгих років і сімейного затишку.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

371