Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 30 серпня по 6 вересня.

«У жодній країні світу немає такого шуму, немає таких підходів, як в українському парламенті», - Президент Віктор Янукович про Верховну Раду.

«Я абсолютно переконаний, коли ми вирішимо питання з підписанням Угоди про асоціацію, політичні пристрасті навколо України будуть згасати», - міністр закордонних справ України Леонід Кожара про введення Росією торгових бар'єрів.

«Ми просто не маємо права, як це було раніше, втопити у безплідних політичних дискусіях своєчасне прийняття закону про держбюджет на 2014 рік», - голова ВР Володимир Рибак про те, що парламент зобов'язаний своєчасно ухвалити держбюджет на 2014 рік.

«Не шукайте чорну кішку у темній кімнаті, у якій її немає», - лідер фракції ПР Олександр Єфремов про те, що у його фракції немає розбіжностей.

«Це донос комуністів. Це шизоїдний НКВДізм», - нардеп від фракції «УДАР» Валентин Наливайченко про кримінальне провадження щодо нього за розголошення держтаємниці.

«Прогнозувати роботу ВР – найбільш безперспективне заняття. Жоден астролог не зможе зробити прогноз навіть на завтра», - лідер фракції ПР Олександр Єфремов про те, що прогнозувати розвиток подій у Раді не зможе жоден астролог.

«Геніальний поет, письменник, художник і етнограф Шевченко – без перебільшення один із духовних атлантів нашої держави, великий патріот, який присвятив все своє життя Україні», - Президент Віктор Янукович про поета Тараса Шевченка.

«Ми готові співати що завгодно, тільки не молитви. Ви мене, звичайно, вибачте, але молитися вранці у сесійній залі – це маячня», - комуніст Олександр Зубчевський про ініціативу нардепа від ПР Віталія Журавського про співання молитов у сесійній залі.

«Ми не папуаси, щоб улюлюкати. Я не бачу сенсу зривати виступ Президента», - народний депутат від фракції «УДАР» Валерій Карпунцов заявив, що його фракція не збирається зривати виступ Президента.

«Що стосується виступу Президента – настрій хороший, речі правильні, але вже дуже багато років нічого не відбувається», - лідер фракції «УДАР» Віталій Кличко про виступ Президента Віктора Януковича під час відкриття третьої сесії парламенту сьомого скликання.

«У політиці, як і в спорті, головне – це стратегія перемоги, план виграшної боротьби. Якщо у спорті перемога – це твій виграш, на світовій арені це – перемога країни, то у політиці в результаті перемоги твоєї команди виграє український народ», - Президент Віктор Янукович про те, що розуміння тактики гри у теніс допомагає йому в роботі .

«Ми заслухали виступ Президента вперше за півтора року... Говорили, що буде діалог, а ніякого діалогу не вийшло. Був просто монолог і роздача нарядів Верховній Раді», - лідер фракції «Свобода» Олег Тягнибок про виступ Президента Віктора Януковича у ВР.

«Україну перетворили на полігон, куди завозять імпортний непотріб», - нардеп Олег Ляшко про внесення змін до Митного кодексу України.

«Лікар не повинен мати нарощених нігтів, волосся, яке пофарбоване у неприродний колір, або мати зачіску, яка і на подіумі не завжди може бути дозволена», - міністр охорони здоров'я України Раїса Богатирьова про вимоги до зовнішнього вигляду лікаря.

«Сьогодні опозиційні фракції повинні показати, що вони також працюють у напрямі європейської інтеграції України. Не лише на словах, а й на ділі, не тільки на футболках, а також ще й у мізках», - регіонал Олексій Азаров про те, що опозиція повинна довести свою відданість європейським цінностям.

«У нас якщо збирається фракція, то відбуваються деякі такі процеси, чоловічі розмови – це нормальне явище», - регіонал Володимир Макеєнко про збори фракції за участю Президента.

«Я знаю стиль Президента, він нікого вмовляти не буде. Він висловить свою точку зору», - регіонал Володимир Олійник про те, що Янукович не буде вмовляти його однопартійців голосувати за єврозакони.

«Як кажуть, їжачки плакали, кололися, але продовжували їсти кактуси», - представник УДАРу Валерій Карпунцов про те, що влада фактично змушує опозицію голосувати за свої євроінтеграційні закони без правок.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

683