Міністерство соціальної політики вимагає розслідувати всі факти порушень під час оздоровчої кампанії до 20 вересня 2013 року.
Про це , як передає кореспондент ForUm’y , повідомила сьогодні в ході засідання колегії міністр соціальної політики Наталія Королевська.

«Я хочу почути пояснення представників тих областей , які згадуються у матеріалах перевірок . Я прошу , щоб до 20 вересня всі регіони провели детальне розслідування кожного факту порушення , яке було зафіксоване як Міністерством , так і прокуратурою протягом всієї оздоровчої кампанії, та відзвітували Міністерству про вжиті заходи. Особливо про заходи дисциплінарного характеру і кадрові рішення», - зазначила міністр.

Також Королевська зауважила, що Міністерство формує «чорний список» оздоровчих закладів та установ дитячого відпочинку, які мають багато порушень і не відповідають необхідним нормам .

Як повідомляв ForUm , 30 травня в санаторії «Юність» внаслідок обвалення балкона третього поверху дві дівчинки зі Львова отримали травми і були госпіталізовані. Одна із них від поранень померла. Спальний корпус санаторію, де обвалився балкон, побудований в 1906 році.

Після випадку було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.364 (зловживання владою або посадовим становищем) Кримінального кодексу.

Кримські правоохоронці затримали заступників головного лікаря з економічних питань та з охорони праці дитячого протитуберкульозного санаторію «Юність», де 30 травня внаслідок обвалення балкона загинула 10-річна дівчинка.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

237