Поліція Польщі почала розслідування дорожньо-транспортної пригоди за участю громадянина України у нетверезому стані, повідомив заступник директора департаменту інформаційної політики Міністерства закордонних справ Василь Зварич.

«За інформацією нашого посольства у Варшаві, 4 вересня надійшло повідомлення від воєводської комендатури поліції Познані з інформацією про затримання громадянина України, 1983 року народження, і за інформацією правоохоронних органів Республіки Польща громадянин України заарештований за підозрою в керуванні транспортним засобом у нетверезому стані та створення дорожньо-транспортної пригоди з летальним результатом», - повідомив Зварич.

При цьому він повідомив, що консульством вживаються всі необхідні заходи з надання консульсько-правового захисту затриманому українцю, передають «Українські новини».

Нагадаємо, у серпні співробітники Прикордонної служби Польщі затримали двох громадян України, які намагалися вивезти два автобуси малого класу, що у базі даних значилися як викрадені на території Італії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

284