До міліції міста Кременчук звернувся 51-річний громадянин США, який повідомив, що невідомі забрали у нього ноутбук, мобільний телефон і заподіяли йому тілесні ушкодження. Про це повідомляє прес-служба Кременчуцького МУ УМВС України у Полтавській області.

За дорученням слідчого працівники карного розшуку встановили всі обставини події та затримали винних. Ними виявилися дві 16- річні дівчини та двоє юнаків 15-ти і 16-ти років.

У ході перевірки міліціонери встановили, що потерпілий познайомився з дівчатами під час прогулянки містом. Розговорившись, іноземець запропонував відпочити у його квартирі, де він тимчасово проживав. Дівчата, скориставшись гостинністю, запросили і своїх двох знайомих хлопців.

Відвідавши чужу квартиру, молоді люди спровокували конфлікт з господарем, після чого побили його і забрали особисті речі. Вранці потерпілий повідомив про це у міліцію і звернувся за допомогою до лікарів.

Оперативники Кременчуцького міського управління міліції встановили, що викрадений ноутбук підлітки продали, а отримані гроші прогуляли.

Зараз викрадені речі вилучені. В даний час вирішується питання про їх повернення власнику. За фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 (крадіжка) і 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За вчинений злочин фігурантам справи загрожує до трьох років позбавлення волі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

270