Українці гратимуть у відбірковому матчі на ЧС-2014 з Сан-Марино на повну силу. Про це заявив головний тренер збірної України Михайло Фоменко, повідомляє прес-служба ФФУ.

«Ми будемо підходити до цієї гри з усією серйозністю, щоб не було недооцінки. Ми налаштовуємося грати на максимумі, все залежатиме від майстерності. Для нас кожна гра - основна, треба жити сьогоднішнім днем​​, треба поважати будь-яку роботу і не підходити так, що сьогодні зіграємо на 50%, а завтра - на 100%», - сказав Фоменко.

Коментуючи заяву тренера збірної Сан-Марино Джампаоло Мацці про те, що для його команди головне завдання - пропустити найменшу кількість голів від України, Фоменко припустив, що це сказано для того, щоб розслабити українських футболістів.

Нагадаємо, українці зіграють зі збірною Сан-Марино 6 вересня у Львові, а 10 вересня - з Англією в Києві.

Збірна України продовжує боротьбу за потрапляння на ЧС-2014 у відбірковій групі Н. Наразі на першому місці в цій групі йде Чорногорія, набравши 14 очок у 7 матчах. Англія набрала 12 очок у 6 матчах. Україна після 6 ігор має в своєму активі 11 очок. Польща набрала після шести матчів 9 очок. У збірної Молдови - 5 очок, у Сан-Марино - 0.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

369